Facebook

ABS sensoren LADA 1200-1500 Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LADA 1200-1500 Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA 1200-1500 Stationwagen.

ABS-sensor op uw LADA uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFDSRENAULTLINCOLN. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.