Facebook

ABS sensoren LADA 1200-1600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LADA 1200-1600

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke LADA 1200-1600 heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw LADA uitlezen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

De werking van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.