Facebook

ABS sensoren LADA KALINA Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2008 tot 12.2013
66
90
Hatchback
Vanaf 11.2008 tot 12.2013
65
88
Hatchback
Vanaf 01.2010 tot 12.2013
62
84
Hatchback
Vanaf 10.2004 tot 12.2013
60
82
Hatchback
Vanaf 09.2006 tot 06.2013
72
98
Hatchback
Vanaf 06.2013 tot 12.2013
87
118
Hatchback

ABS sensoren LADA KALINA Hatchback

De werking van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA KALINA Hatchback komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensor op uw LADA uitlezen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.