Facebook

ABS sensoren LADA KALINA Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2006 tot 12.2013
66
90
Sedan
Vanaf 01.2010 tot 12.2013
62
84
Sedan
Vanaf 10.2004 tot 12.2013
60
82
Sedan
Vanaf 10.2004 tot 12.2013
72
98
Sedan

ABS sensoren LADA KALINA Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA KALINA Sedan past.

ABS-sensor op uw LADA uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.