Facebook

ABS sensoren LADA KALINA Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11.2008 tot 12.2013
66
90
Stationwagen

ABS sensoren LADA KALINA Stationwagen

ABS-sensor op uw LADA KALINA Stationwagen uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.