Facebook

ABS sensoren LADA LARGUS Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2012 tot heden
62
84
Bestelwagen
Vanaf 03.2012 tot heden
77
105
Bestelwagen
Vanaf 06.2016 tot heden
64
87
Bestelwagen
Vanaf 09.2017 tot heden
78
106
Bestelwagen
Vanaf 11.2018 tot heden
69
94
Bestelwagen

ABS sensoren LADA LARGUS Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATILAMBORGHINILINCOLNBMWJAGUAR. Elke LADA LARGUS Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensor op uw LADA uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf monteren ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.