Facebook

ABS sensoren LADA NOVA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LADA NOVA

De werking van een ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULEXUSMERCEDES-BENZJEEPDAIHATSU. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf monteren ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensor op uw LADA NOVA uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.