FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren LADA TOSCANA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LADA TOSCANA

ABS-sensor op uw LADA TOSCANA uitlezen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTVAUXHALLCHEVROLET. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.