Facebook

ABS sensoren LADA XRAY

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2016 tot heden
81
110
Hatchback
Vanaf 02.2016 tot heden
78
106
Hatchback
Vanaf 10.2019 tot heden
83
113
Hatchback
Vanaf 02.2021 tot heden
78
106
Hatchback
Vanaf 02.2016 tot heden
90
122
Hatchback

ABS sensoren LADA XRAY

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDAEWOOCHEVROLETRENAULTTESLA. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensor op uw LADA XRAY uitlezen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA.

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.