Facebook

ABS sensoren LAMBORGHINI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren LAMBORGHINI

De werking van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAMBORGHINI komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIACADILLACBMWSSANGYONG. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.