FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LAMBORGHINI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw LAMBORGHINI uitlezen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637