FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LANCIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw LANCIA

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELLAND ROVERLDVFIATSSANGYONGDAIMLER. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.