Facebook

ABS sensoren LANCIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model LANCIA

ABS sensoren LANCIA

Zelf monteren ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLJEEPMITSUBISHIFERRARI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30565
29,51
79,76
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30566
29,51
75,67
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30533
27,48
68,70
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30522
29,51
68,63
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.