FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren LANCIA A 112

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LANCIA A 112

ABS-sensor op uw LANCIA A 112 uitlezen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Textar, Bendix, Jurid, Bosch, Rofren, Lucas, Brembo en ABS U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.