FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren LANCIA DEDRA SW

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LANCIA DEDRA SW

ABS-sensor op uw LANCIA DEDRA SW uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.