Facebook

ABS sensoren LANCIA DELTA II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LANCIA DELTA II

ABS-sensor op uw LANCIA DELTA II uitlezen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.