Facebook

ABS sensoren LANCIA THEMA SW

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LANCIA THEMA SW

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSFERRARIMITSUBISHILINCOLNLAND ROVER. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Textar, Rofren en Zimmermann Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw LANCIA THEMA SW uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.