Facebook

ABS sensoren LANCIA Y

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.1995 tot 09.2003
40
54
Hatchback
Vanaf 03.1996 tot 09.2003
44
60
Hatchback
Vanaf 04.1997 tot 09.2003
63
86
Hatchback
Vanaf 03.1996 tot 09.2003
55
75
Hatchback
Vanaf 10.1996 tot 09.2003
59
80
Hatchback

ABS sensoren LANCIA Y

De werking van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensor op uw LANCIA Y uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Gietijzer komt minder veel voor als component. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGMGINFINITISEATVAUXHALLDACIA. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zelf monteren ABS-sensor

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.