Facebook

ABS sensoren LANCIA YPSILON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2011 tot heden
63
86
Hatchback
Vanaf 01.2014 tot heden
59
80
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
63
86
Hatchback
Vanaf 12.2013 tot heden
59
80
Hatchback
Vanaf 03.2020 tot heden
51
69
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
51
69
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
49
67
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
51
69
Hatchback
Vanaf 05.2011 tot heden
70
95
Hatchback

ABS sensoren LANCIA YPSILON

De werking van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA YPSILON, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS-sensor op uw LANCIA uitlezen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSVW VOLKSWAGENTOYOTAFIAT. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.