FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LAND ROVER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw LAND ROVER

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.