FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren LAND ROVER 88/109 Hardtop

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LAND ROVER 88/109 Hardtop

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensor op uw LAND ROVER 88/109 Hardtop uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.