FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren LAND ROVER 88/109

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LAND ROVER 88/109

De werking van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER 88/109 komen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!