Facebook

ABS sensoren LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2011 tot 02.2016
90
122
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 05.2007 tot 02.2016
90
122
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis

Zelf monteren ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKKIANISSAN. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.