Facebook

ABS sensoren LAND ROVER DISCOVERY II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.1998 tot 06.2004
102
139
Terreinwagen gesloten
Vanaf 11.1998 tot 06.2004
100
136
Terreinwagen gesloten
Vanaf 11.1998 tot 06.2004
136
185
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren LAND ROVER DISCOVERY II

ABS-sensor op uw LAND ROVER DISCOVERY II uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLASTON MARTINSKODAFERRARI.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.