Facebook

ABS sensoren LAND ROVER DISCOVERY IV VAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2011 tot 12.2017
155
211
Bestelwagen
Vanaf 01.2011 tot 12.2017
180
245
Bestelwagen
Vanaf 01.2011 tot 12.2017
188
256
Bestelwagen

ABS sensoren LAND ROVER DISCOVERY IV VAN

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER DISCOVERY IV VAN. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.