Facebook

ABS sensoren LAND ROVER FREELANDER 2 VAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren LAND ROVER FREELANDER 2 VAN

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw LAND ROVER FREELANDER 2 VAN uitlezen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.