Facebook

ABS sensoren LAND ROVER FREELANDER Soft Top

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2000 tot 10.2006
86
117
Terreinwagen open
02.1998 tot 10.2006
72
98
Terreinwagen open
10.2000 tot 10.2006
82
112
Terreinwagen open
11.2000 tot 10.2006
130
177
Terreinwagen open

ABS sensoren LAND ROVER FREELANDER Soft Top

De werking van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensor op uw LAND ROVER FREELANDER Soft Top uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.