Facebook

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.1994 tot 03.2002
100
136
Terreinwagen gesloten
Vanaf 07.1994 tot 03.2002
140
190
Terreinwagen gesloten
Vanaf 01.1995 tot 03.2002
136
185
Terreinwagen gesloten
Vanaf 07.1994 tot 03.2002
165
224
Terreinwagen gesloten
Vanaf 06.1998 tot 03.2002
160
218
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER II

De werking van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER RANGE ROVER II komen.

ABS-sensor op uw LAND ROVER uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.