Facebook

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER IV

ABS-sensor op uw LAND ROVER RANGE ROVER IV uitlezen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De werking van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.