Facebook

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER SPORT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren LAND ROVER RANGE ROVER SPORT

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER RANGE ROVER SPORT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.