FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LDV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw LDV

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCSKODANISSANBUICKDACIAVAUXHALL. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.