Facebook

ABS sensoren LEXUS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model LEXUS

ABS sensoren LEXUS

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

De werking van een ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31450
40,11
102,85
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31240
29,51
67,07
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30924
28,16
72,20
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.