Facebook

ABS sensoren LEXUS ES

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2006 tot 06.2012
204
277
Sedan

ABS sensoren LEXUS ES

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensor op uw LEXUS ES uitlezen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.