Facebook

ABS sensoren LEXUS GX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2001 tot 11.2009
199
271
SUV
Vanaf 11.2001 tot 11.2009
175
238
SUV

ABS sensoren LEXUS GX

ABS-sensor op uw LEXUS GX uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.