Facebook

ABS sensoren LEXUS IS I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1999 tot 07.2005
114
155
Sedan
Vanaf 09.2001 tot 07.2005
157
213
Sedan

ABS sensoren LEXUS IS I

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIFIATASTON MARTINMAZDA. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

ABS-sensor op uw LEXUS IS I uitlezen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.