Facebook

ABS sensoren LEXUS IS SportCross

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2002 tot 10.2005
114
155
Stationwagen
10.2001 tot 10.2005
157
213
Stationwagen

ABS sensoren LEXUS IS SportCross

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke LEXUS IS SportCross heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDDACIABMWJEEPLDV. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw LEXUS uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31450
35,70
72,85
incl. BTW