Facebook

ABS sensoren LEXUS LFA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2011 tot 11.2012
420
571
Coupé
Vanaf 12.2010 tot 11.2012
412
560
Coupé

ABS sensoren LEXUS LFA

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Elke LEXUS LFA heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

ABS-sensor op uw LEXUS uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLINCOLNSMARTCADILLAC. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.