FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren LEXUS LS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren LEXUS LS

ABS-sensor op uw LEXUS LS uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTASTON MARTINCADILLACDACIASUZUKI. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..