Facebook

ABS sensoren LEXUS LS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2006 tot heden
280
381
Sedan
07.2012 tot 07.2017
272
370
Sedan

ABS sensoren LEXUS LS

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOODACIADAIMLERSKODA.

ABS-sensor op uw LEXUS uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.