Facebook

ABS sensoren LEXUS RX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2000 tot 05.2003
148
201
SUV
Vanaf 01.1998 tot 02.2003
164
223
SUV

ABS sensoren LEXUS RX

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS RX past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensor op uw LEXUS uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.