FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LINCOLN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw LINCOLN

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSMARTRENAULTVW VOLKSWAGEN. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.