FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren LOTUS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw LOTUS uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAROVERDACIALOTUSFORD.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.