FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren MASERATI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw MASERATI uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADABMWCADILLACSUZUKI.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!