Facebook

ABS sensoren MASERATI 228

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MASERATI 228

ABS-sensor op uw MASERATI 228 uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.