FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MASERATI BITURBO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MASERATI BITURBO

Zelf monteren ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw MASERATI BITURBO uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILAND ROVERROVERASTON MARTINSEAT. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Lucas, ABS, Textar, TRW, Bosch en Bendix Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.