FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MASERATI GHIBLI II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MASERATI GHIBLI II

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en Brembo Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de MASERATI GHIBLI II dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw MASERATI uitlezen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.