Facebook

ABS sensoren MASERATI SHAMAL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MASERATI SHAMAL

ABS-sensor op uw MASERATI SHAMAL uitlezen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

De werking van een ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.