FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren MAZDA 121 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 121 I

ABS-sensor op uw MAZDA 121 I uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIMAZDAMASERATICHRYSLER. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.