Facebook

ABS sensoren MAZDA 121 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren MAZDA 121 II

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 121 II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Je kunt bij ons betalen via iDeal, MisterCash, Creditcard en overboeking Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.