Facebook

ABS sensoren MAZDA 121 III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.1996 tot 04.2003
55
75
Hatchback
Vanaf 03.1996 tot 04.2003
37
50
Hatchback
Vanaf 03.1996 tot 04.2003
44
60
Hatchback
Vanaf 03.1996 tot 04.2003
44
60
Hatchback
Vanaf 02.2000 tot 10.2002
55
75
Hatchback

ABS sensoren MAZDA 121 III

ABS-sensor op uw MAZDA 121 III uitlezen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.