Facebook

ABS sensoren MAZDA 3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2013 tot heden
74
100
Hatchback
Vanaf 10.2013 tot heden
88
120
Hatchback
Vanaf 02.2016 tot heden
77
105
Hatchback
Vanaf 09.2013 tot heden
88
120
Hatchback
Vanaf 07.2013 tot heden
121
165
Hatchback
Vanaf 09.2013 tot heden
110
150
Hatchback

ABS sensoren MAZDA 3

ABS-sensor op uw MAZDA 3 uitlezen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATVOLVOLADAPLYMOUTHIVECO. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

De werking van een ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.