Facebook

ABS sensoren MAZDA 3 Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02.2004 tot 06.2009
77
105
Sedan
10.2003 tot 12.2009
110
150
Sedan
12.2006 tot 06.2009
105
143
Sedan

ABS sensoren MAZDA 3 Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw MAZDA uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSVOLVOSUZUKI. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.